Ne ugráljunk a tengerbe, ha ne tudjuk mi van alattunk

A luxus óceánjáró megált, hogy a vendégek hűsítő fürdőt vegyenek a nyílt óceánon.Az egyik hölgy vendéget sajnos megtámadta a cápa.Hiába erölködtek a barátai nem tudtak segíteni.Életét kizárólag annak köszönheti, hogy ez a nagy fehér cápa nem akarta megenni, csak megkóstolta.

Barát :

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Istenem de dúrva !Eddíg ez a legfélelmetesebb !!!!!!

seneca írta...

Szerintem is ez a legvérfagyasztóbb, kár, hogy ilyen rossz minőségű. Szerncsére a hölgy túl élte, - 1 lábbal.

monday írta...

Az, hogy mit akart a cápa, nem tudhatjuk. Megkóstolni? Támadás után a nagy fehér cápa nem "egy ültő helyében" falja fel az áldozatait (például a fókákat), hanem egyetlen végzetes harapás után, megvárva, hogy az áldozat végképp kimúljon, újra és újra visszatérve lakmározik belőle. Ha egy embert nyílt vízen megtámad egy nagy fehér cápa, és az ember túléli, az önmagában nem bizonyítja, hogy a cápa csak megkóstolta. Ha nem lett volna senki, aki kihúzza a szerencsétlenül járt fürdőzőt (nyílt vízen fürdőzni?! apám!), a cápa valószínűleg visszajött volna.

Névtelen írta...

Volt szerencsém látni dokumentumfilmen ezt a szörnyűséget. De én úgy emlékszem, a lány nem vendég volt, hanem a személyzethez tartozott, és könnyed lazításként csobbantak egyet a tengerben. Azért is sikerült megörökíteni a kamerával, mert egyikük - gondolom - emlékként akarta megőrizni. Hát jó kis emlék lett! A lány később elmondta, hogy igazából ő nem is akart pancsolni, nem volt kedve, de aztán addig kérlelték, míg engedett (vagy valami ilyesmit mesélt. Ebből is látszik, hogy mindig az első gondolat a jó.